Meer met Mexicano

Mexicano®, dé smaakmaker onder de snacks. Met zijn heerlijk kruidige smaak kan je alle kanten op met deze favoriete snack. Ken jij alle variaties van de Mexicano® al? Zo hebben we speciaal voor de Mexicaanse weken bij Foodmaster de Mexicano® in een overheerlijke frites special gegoten en proef je de Mexicano® natuurlijk ook in burger variant. 

Zoek je eens iets anders voor de lunch, ga dan voor een lekkere lunchbreak met het broodje Mexicano®. Een krokant broodje met een Mexicano® en knapperige sla, wortel julienne, rode paprika, zoete mais en we toppen hem af met pittige mayonaise. Dit broodje Mexicano® is echt om je vingers bij af te likken. 

Dan is er nog de uitzonderlijk lekkere Mexicano® Burger, deze is gevaarlijk lekker en alles overstijgend. Deze burger is een ware smaakexplosie, een echte Mexicano® belevenis. Fantastisch voor naast je frietjes, als tussendoortje of gewoon wanneer jij vindt dat het nodig is. De Mexicano® Burger is altijd een lekker idee. 

Dan hebben we natuurlijk de Mexicano® frites special waarbij we gebruik maken de Mexicano® mini. Deze frites special is een opeenstapeling van geluk, een ware  Mexicano® sensatie. Frites met burger relish, cheddar saus, rode ui en pittige Jalapeños 🌶️🌶️. Met deze frites special weet jij zeker dat je de enige juiste keuze hebt gemaakt. 

Probeer snel, de diverse Mexicano® variaties bij Aalsmeer! En zet je tanden vandaag nog in een van deze overheerlijke specials.

 

 

 

 

 

 

 

Ariba, Ariba. 

 

Lees meer